Kinderfeestje

Kinderfeestje? Wil jij dansend je verjaardag vieren? Dat kan bij Dansstudio Improve! Wel of geen danservaring, iedereen is welkom! 

Wij verzorgen jouw kinderfeestje geheel naar wens bij jou thuis of op een van onze danslocaties. We dansen erop los en treden aan het einde van de workshop op voor de ouders of we maken een te gekke dansvideo. Kijk hieronder voor de mogelijkheden.

 

Kinderfeestje dansoptreden

Een echt dansoptreden aan het einde van je feestje! Na een vrolijke warming-up, krijgen de kinderen een choreografie aangeleerd op het van te voren uitgekozen muzieknummer. Verder wordt er natuurlijk een feestelijk dansspel gespeeld en maken we veel plezier op muziek. De laatste 10 minuten zijn ouders welkom voor het optreden!

Duur: 60 min
Kosten: € 77 ,- (excl. locatie)

Kinderfeestje dansvideo

Een aandenken aan je feestje met een dansvideo! Het feest begint met een warming-up. Hierna krijgen de kinderen een choreografie aangeleerd op het favoriete liedje van de jarige. Er wordt een dansspel gespeeld en we maken volop plezier op muziek. Vervolgens filmen we de aangeleerde choreografie op verschillende plekken. We bereiden ons voor op een feestelijke afsluiting en uiterlijk een week na het feestje ontvang je de dansvideo in de mailbox!

Duur: 90 min
Kosten: € 117 ,- (excl. locatie)

Ervaringen van anderen

“Voor het verjaardagsfeestje van onze dochter die 6 jaar werd, hadden we de hulp ingeroepen van Linde. De communicatie voorafgaand aan het feestje verliep heel prettig en wat was de dansworkshop op de dag zelf een feest! Linde had de locatie versierd en maakte er een gezellig samenzijn van met de zeer vrolijke feestgangers. Van een feestelijke warming up tot het instuderen van de choreografie tot leuke onderbrekingen in de vorm van spelletjes. Alle kinderen genoten zichtbaar. De tijd vloog voorbij en voor wij het wisten waren alle ouders weer aanwezig voor de kers op de taart: de voorstelling van de kinderen. Wij kunnen iedereen een dansfeestje met Linde aanraden!” 


“Op 25 januari jl. heeft mijn dochter een kinderfeestje gehouden bij dansstudio improve. We waren met 8 meisjes en het dansen was super geslaagd. We konden lopend naar de locatie, nl in de brede school. Linde – de juf –  is ontzettend geduldig met de kinderen en haar enthousiasme en positieve aanpak erg leuk. De meisjes hebben een mooie dans geleerd op vrolijke muziek van kinderen voor kinderen en spelletjes gedaan op muziek. Na afloop vonden de meisjes het feestje cool, super leuk, gezellig oftewel het feestje was heel erg leuk met dank aan Linde.” Moeder jarige jet”

Contact

Leslocaties

Den Dolder, Soesterberg, Utrecht Leidsche Rijn en Gorinchem

Contactgegevens

info@dansstudio-improve.nl
06 – 28657134

Gegevens

Kvk: 70108021
IBAN: NL 78 INGB 0656 9838 84

Social media

Volg ons op Instagram, Facebook en Tiktok.